Massa-ketelkachel

In deze vorm zijn er ook verschillende mogelijkheden. De meest ontwikkelde is de massieve massakachel met ketel ingebouwd.

afbeelding 13 (2) massaketelkachel willachHierbij kan de gebruiker kan kiezen of hij veel water ( naar het buffervat) wil opwarmen of eerder de ruimte wil opwarmen. Deze vorm kan voor de meeste situaties een oplossing bieden. Ook economisch is dit de beste manier om de opgewekte energie te gebruiken.

De eenvoudigere toestellen hebben een vaste verdeling tussen het aandeel dat de ruimte verwarmt en het aandeel dat het water (buffervat) verwarmt. Je kan met deze kachels doordat de warmte getransporteerd kan worden in het verwarmingsnet van de woning, de woning helemaal van warmte voorzien. In de winter verwarming en warm water, in de zomer indien gewenst warm water.

 

Massakachel tegelkachel grootglas kachel kachel houtkachel pelletkachel leemkachel finoven cv kachel tegelkachelketel pelletketel houtvergasser houtketel zonneboiler zonneverwarming buffer combibuffer hout-pelletkachel hout pellet ketel vloerverwarming snelle vloerverwarming wandverwarming stralingskachel stralingswarmte hoogrendementskachel speksteenkachel soapstone

© Renders Eco-Chauffage | Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD

Vraag je gratis offerte

Demandez votre devis gratuite

Eco-Chauffage Pelletkachels Renders Bouw nu zelf je Leemkachel Finoven van Linnatuli Poperinge Ieper Kortrijk Heuvelland Zonnebeke Wervik Waasten Moeskroen Vleteren Menen